Personvernerklæring TheCasualLounge

iMedia888 GmbH driver nettstedet TheCasualLounge («TheCasualLounge» eller «vi» eller «oss») og virksomheten respekterer din privatsfære og dine personopplysninger. Vi har utarbeidet følgende personvernerklæring for å beskytte din privatsfære. Vi ønsker hermed å informere deg om hvordan vi beskytter denne privatsfæren, hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi beskytter disse opplysningen og hvem vi deler dem med. Les gjennom vår personvernerklæring i fred og ro. Når du bruker nettstedet vårt godtar du personvernerklæringen.

Når du har opprettet en gratis profil hos oss, får du tilgang til og kan bruke tjenestene på nettstedet. Dessuten har du under visse forutsetninger tilgang til andre nettsteder som selskapet stiller til rådighet. Hvis du ønsker det kan vi også gjøre profilen din synlig på disse nettstedene, som du ikke spesifikt har registrert deg på.

For å kunne levere en god tjeneste, slik at du finner en partner som passer deg, må vi samle inn og behandle personopplysningene dine og bruke dem i gjennomføringen tjenesten vår. Det er derfor veldig viktig for oss å beskytte dine personopplysninger. For å understreke denne viktigheten har vi innrettet organisasjonen vår, både teknisk og organisatorisk, på en slik måte at behandlingen av personopplysningene dine er underlagt så høye sikkerhetskrav som mulig:

 

 • Alle opplysninger overføres kryptert med HTTPS-teknologi (Hypertext Transfer Protocol Secure).
 • Vi har opprettet såkalte brannmurer for alle tjenestene våre, som beskytter deg mot uberettiget tilgang.
 • Kun et fåtall utdannede medarbeidere har tilgang til dine personopplysninger. All tilgang til personopplysningene dine registreres av oss og organiseres gjennom fastlagte prosesser.
 • Spesielt sensitive personopplysninger, som din adresse, overføres ikke bare kryptert, men blir også lagret kryptert.

 

Kjernen i tjenesten vår er et internt meldingssystem. Du kan være sikker på at vi aldri formidler navnet ditt, e-postadressen din eller andre opplysninger som kan identifisere deg videre i dette kommunikasjonssystemet. Du bestemmer om og når du vil at disse opplysningene skal videreformidles til mulige kontakter. I denne anledning må du, som i det virkelige livet, alltid være forsiktig i omgangen med personopplysningene dine.

Nedenfor beskriver vi i detalj hvordan vi samler inn, behandler og bruker personopplysningene dine.


 Innholdsoversikt:

        1.    Hvordan vi beskytter opplysningene dine på TheCasualLounge

        2.    Datasikkerhet og kryptering

        3.    Innsamling, behandling og bruk av personopplysninger på TheCasualLounge

               3.a.    Når du besøker nettstedene våre

               3.b.    Når du registrerer deg og oppretter en profil hos oss

               3.c.    Når du logger deg inn og bruker tjenesten vår

               3.d.    Når du blir VIP-medlem

               3.e.    Hvordan vi bruker opplysningene dine på TheCasualLounge

               3.f.    Videreformidling av opplysninger til tredjepart

               3.g.    Bruk av informasjonskapsler

               3.h.    Informasjonskapslene til våre partnere og tilknyttede selskaper

               3.i.    Bruk av Google Analytics

               3.j.    Bruk av interessebasert reklame

               3.k.    Google «+1»

               3.l.    Google AdSense

               3.m.   Facebook-pixel

               3.n.    Kontroll av personopplysninger

        4.    Samtykke og angrerett

        5.    Din rett til å bli informert om, korrigere og slette personopplysninger

        6.    Kontaktinformasjon til personvernombudet

        7.    Tilleggsinformasjon


 1. Hvordan vi beskytter opplysningene dine på TheCasualLounge

Merket TheCasualLounge med tilhørende landsdomener drives av iMedia888 GmbH med hovedsete i Max-Planck-Strasse 4, 85609 Aschheim, Tyskland. Selskapet er dermed ansvarlig virksomhet i henhold til den tyske loven om personvern (Bundesdatenschutzgesetz).

Beskyttelsen av opplysningene dine er veldig viktig for oss. Vi behandler kun personopplysningene dine i samsvar med de nye bestemmelsene (GDPR, TKG og TMG)

Til forklaring: Den tyske loven om personvern (BDSG), den tyske telekommunikasjonsloven (TKG) og den tyske telemedieloven (TMG) er etablert for å beskytte dine personopplysninger og omhandler regler på dette området. Det handler om opplysninger som kan knyttes til en person, f.eks. e-postadresse, navn og fødselsdato. Opplysninger som ikke eller kun med en uforholdsmessig stor innsats i form av tid, kostnader og arbeidsinnsats kan henføres til en bestemt eller identifiserbar person, betraktes som anonyme opplysninger (jfr. § 3 avsnitt 6 i BDSG).

Vi samler inn og bruker personopplysninger for at vi skal kunne tilby tjenesten TheCasualLounge. Du kan når som helst bruke din juridiske rett til å motsette deg denne innsamlingen og bruken av personopplysningene dine. I dette tilfellet kan og kommer vi ikke til å bruke personopplysningene dine til reklameformål, gjennomføring av markedsundersøkelser eller til å forbedre tjenestene våre ved å analysere din brukerprofil under ditt pseudonym.

Nedenfor forklarer vi hvordan vi bruker personopplysningene dine når du bruker TheCasualLounge. Hvis du har spørsmål til dette kan du ta kontakt med kundeservice på:

Personvernombud

[email protected] eller via post 

 

Proliance GmbH

Leopoldstr. 21

80802 München

 

2. Datasikkerhet og kryptering

Når du besøker nettstedet vårt blir personopplysningene dine overført kryptert. Det dreier seg først og fremst om din profil-, kontakt- og betalingsinformasjon hvis du registrerer deg som VIP-medlem. Vi bruker denne krypteringen for at opplysningene dine skal sendes kryptert til oss og ikke kan leses av tredjeparter underveis. Krypteringsteknologien vi bruker er HTTPS. Denne teknologien brukes over hele verden med stor suksess for å kryptere sensitive opplysninger og beskytte dem mot misbruk.

Vi har gjort alt vi kan for at personopplysningene dine skal lagres i et sikkert miljø når de har kommet inn i databasen vår og kun kan ses når vi trenger dem i forbindelse med tjenesten vi tilbyr. Det kan f.eks. dreie seg om kundeservice eller utvalgte medarbeidere i økonomiavdelingen. Alle medarbeidere som har tilgang til personopplysningene dine er forpliktet til å følge personvernerklæringen og mottar den nødvendige opplæringen fra oss.

 

3. Innsamling, behandling og bruk av personopplysninger på TheCasualLounge

Vårt mål er å finne den riktige partneren til deg som kunde. Vi allerede ført mange par sammen under merket TheCasualLounge og har bevist at vi kan levere en god tjeneste. Det kan vi kun gjøre ved å legge inn personopplysningene i en dataalgoritme vi har utviklet og som kan «regne» seg frem til et passende partnerforslag til deg. Jo mer presise og bedre opplysningene som legges inn er, desto bedre blir resultatet for deg. Nedenfor beskriver vi i detalj når vi samler inn og bruker opplysninger fra deg i systemet vårt for å kunne tilby deg en god opplevelse av produktet vårt.

3.a. Når du besøker nettstedene våre

Når du bruker gjesteområdet vårt samler vi inn såkalte «loggfiler». Opplysningene vi lagrer i dette tilfellet er:

 • din IP-adresse (internettprotokolladresse)
 • det siste nettstedet du besøkte (referent)
 • de nettsidene du besøker hos oss
 • eksakt dato med tidsangivelse
 • din såkalte «User Agent», som inneholder følgende informasjon: operativsystem og nettleserinnstillinger

Alle disse opplysningene er anonymisert og brukes kun til optimalisering av tilbudet vårt.

3.b. Når du registrerer deg og oppretter en profil hos oss

Når du benytter deg av gratis registrering trenger vi følgende personopplysninger fra deg for å kunne fullføre registreringen:

 • Ditt kjønn og kjønnet på den du søker
 • Bosted
 • Fødselsdato
 • Sivilstand
 • Høyde
 • Hårfarge
 • Kroppsfasong
 • Øyefarge
 • Valgt kallenavn
 • E-postadresse og passord
 • Stedene du ønsker å finne en partner

3.c. Når du logger deg inn og bruker tjenesten vår

InnloggingenTheCasualLounge skjer med din angitte e-postadresse og passordet du har valgt. I denne forbindelse overføres det alltid brukeropplysninger via nettleseren og disse lagres i protokollfiler, dvs. i såkalte «serverloggfiler». Disse opplysningene omfatter:

 • IP-adressen (internettprotokolladresse) til den aktuelle datamaskinen
 • brukeridentifiseringen på TheCasualLounge-plattformen
 • dato og tidspunkt for besøket
 • statusmelding om besøket lyktes
 • øktinformasjonskapselens nummer

Vi analyserer disse opplysningene til statistiske formål i anonymisert form.

3.d. Når du blir VIP-medlem

Når du inngår et VIP-medlemskap på TheCasualLounge trenger vi følgende opplysninger fra deg:

 • For- og etternavn
 • Postadresse
 • Kontonummer og annen betalingsinformasjon

Betalingsinformasjonen din behandles av vår betalingsleverandør Heidelpay GmbH, Vangerowstraße 18, 69115 Heidelberg, Tyskland («Heidelpay»). Disse opplysningene overføres via en sikker forbindelse til vår pålitelige betalingsleverandør og lagres kun i anonymisert form.

Hvis du ikke inngår et VIP-medlemskap, sletter vi profilen med opplysningene dine fra systemet vårt etter seks uker.

3.e.  Hvordan vi bruker opplysningene dine på TheCasualLounge

Når du bruker produktet TheCasualLounge anvender vi en del av personopplysningene dine for å kunne utføre den lovede tjenesten så godt som mulig og finne en egnet partner til deg. Dessuten bruker vi opplysningene dine i bakgrunnen for å identifisere eventuelle forbudte aktiviteter som er i strid med våre generelle forretningsvilkår samt gjennomføring av avtalen.

Nedenfor beskriver vi i detalj hvordan TheCasualLounge bruker dine personopplysninger.

 • Din korte presentasjon og andre tekster i brukerprofilen kan ses av andre medlemmer. Det gjelder også profilinformasjonen din og bildene du har i medlemsområdet.
 • Gjennom matcheprosessen vår vises profilen din når den oppfyller søkekriteriene til et annet medlem. Foruten presentasjonen gjelder dette også dine «offentlige» bilder (ikke de private bildene) og dine generelle profilopplysninger som f.eks. alder, sivilstand, bosted, felles interesser, øyefarge, høyde, kroppsfasong og dine egne søkekriterier.
 • Andre medlemmer kan ikke se dine private bilder. Det er kun om du får en personlig forespørsel og imøtekommer denne, og således godkjenner tilgangen til dine private bilder, at medlemmet som sendte forespørselen kan se disse.  
 • Andre medlemmer kan se når du har besøkt profilen deres. Tilsvarende kan du se når andre medlemmer har besøkt profilen din. Det dreier seg med andre ord om en viktig del av kontaktformidlingen mellom medlemmene våre, og er derfor en viktig del av tjenesten vår. Kvinner kan slå av denne funksjonen og bevege seg rundt i en såkalt «usynlig modus» på plattformen. I tillegg kan de bestemme om de ikke vil bli sett av noen i det hele tatt eller om de kun vil bli sett av sine egne favoritter som har besøkt profilen deres.
 • Andre medlemmer kan sende meldinger til deg via din egen TheCasualLounge-postboks som en del av tjenesten vår. På denne måten holdes din private e-postadresse hemmelig og vises ikke til andre medlemmer.
 • Du kan også «sperre» uønskede personer slik at de ikke kan kontakte deg mer.
 • Dobbelt samtykke: For å beskytte deg og oss mot misbruk har vi sikret tjenesten med et såkalt dobbelt samtykke. Det innebærer at du kun får produktrelatert e-post fra oss hvis du bekrefter e-postadressen din. Det er en viktig del av vårt personvern fordi det innebærer at ingen kan bruke din private e-postadresse på en skadelig måte for å opprette en brukerprofil med din e-postadresse. Et dobbelt samtykke innebærer at vi sender en e-postmelding fra tjenesten vår som inneholder en lenke du skal klikke på for å aktivere profilen din på TheCasualLounge. Deretter er du et fullverdig medlem av tjenesten vår og kan motta følgende produktrelaterte e-postmeldinger fra oss hvis du ønsker det.
 • Produktrelaterte eksterne e-postmeldinger: TheCasualLounge sender følgende meldinger til alle profiler som er verifisert med et dobbelt samtykke, slik at du umiddelbart blir informert når noe har skjedd på brukerprofilen din angående partnersøket ditt. Følgende meldinger som vi sender kan du delvis selv blokkere hvis du ønsker det:
  • Jeg har fått en ny melding
  • Jeg har en ny date
  • Noen har besøkt profilen min
  • Noen har likt et av bildene mine
  • Et av bildene jeg lastet opp har blitt kontrollert
  • Bildet mitt er avvist
  • Melding om sletting av profilen hvis du ikke inngår et VIP-medlemskap
  • Sletting av profilen hvis et VIP-medlemskap ikke inngås
  • Melding om avslutning av et VIP-medlemskap

Hvis du ønsker mer informasjon om tjenesten, finner du det under «Hjelp» og siden for vanlige spørsmål.

3.f. Videreformidling av opplysninger til tredjepart

Vi selger ingen personopplysninger. Vi videreformidler kun personopplysninger til tredjeparter hvis det er nødvendig for å kunne levere tjenesten vår. Personopplysninger videreformidles til tredjeparter i følgende tilfeller:

       -  Til betalingsleverandør, betalingsinnløser og utførende banker ifm. betaling

       -  Til ivaretakelse av våre forretningsinteresser ifm. inkassosaker

       -  Til myndigheter, når vi må etterkomme oppfordringer fra en statlig etterforskningsmyndighet

       -  Til spesialiserte tjenesteleverandører ifm. forebygging eller bekjempelse av misbruk utført av kunder og/eller tredjeparter

       -  Til en ekstern kundetjeneste

       -  Til markedsførings- og samarbeidspartnere

       -  Til e-postmeldinger. Disse sendes via en ekstern partner (Mailgun), som mottar teksten i e-posten samt e-postadressen din for å kunne videresende den til e-postleverandøren din. Hverken e-postadressen eller teksten lagres permanent i Mailguns system. Lagringen skjer kun ifm. behandling av meldingene. Meldingstekster slettes senest etter 72 timer.  Alle andre opplysninger (f.eks. avsendelsesdato og mottakerens e-postadresse) slettes senest etter 30 dager.

3.g. Bruk av informasjonskapsler

TheCasualLounge bruker informasjonskapsler for å tilpasse og optimalisere besøket på plattformen vår. En informasjonskapsel er en tekstfil som enten lagres midlertidig i datamaskinens arbeidsminne (øktinformasjonskapsel) eller på harddisken (permanent informasjonskapsel). Informasjonskapsler inneholder informasjon om tidligere besøk på den aktuelle serveren og informasjon om hvilke tilbud du hittil har hentet frem.

Du trenger ikke å bekymre deg for at disse informasjonskapslene brukes for å installere programmer eller virus på datamaskinen din. Hovedformålet med informasjonskapslene er tvert imot å skape et tilbud som er tilpasset deg og gjøre bruken av tjenesten vår så komfortabel som mulig.

De fleste nettlesere har en standardinnstilling som godkjenner informasjonskapsler. Hvis du vil kan du når som helst konfigurere nettleseren slik at den ikke godkjenner informasjonskapsler eller først ber deg om å bekrefte bruken av dem. Hvis du ikke godkjenner informasjonskapsler kan det føre til at ikke alle tilbudene våre fungerer som de skal.

TheCasualLounge bruker følgende informasjonskapsler:

 • Øktinformasjonskapsler: TheCasualLounge bruker overveiende øktinformasjonskapsler som ikke lagres på harddisken din og som slettes når du lukker nettleseren. Øktinformasjonskapsler brukes til autentisering av innloggingen og til å utjevne belastningen på systemet.
 • Permanente informasjonskapsler: TheCasualLounge bruker også såkalte permanente informasjonskapsler for å lagre dine personlige brukerinnstillinger. Dette gjør at TheCasualLounge-tjenesten kan bli mer personlig og at den blir bedre, fordi du finner dine personlige innstillinger ved neste besøk.

3.h. Informasjonskapslene til våre partnere og tilknyttede selskaper

TheCasualLounge bruker også tredjepartsinformasjonskapsler, også kalt partnerinformasjonskapsler. Det er informasjonskapsler som «plasseres» i brukerens nettleser når en bruker befinner seg på nettstedet til en av våre samarbeidspartnere. Hvis brukeren kommer til vår tjeneste via en reklame på nettstedet til en av våre samarbeidspartnere, kan vi se hvor brukeren kommer fra og gi samarbeidspartneren vår betaling for det. Formålet med disse informasjonskapslene er dermed kun å gjøre det mulig å betale de respektive samarbeidspartnerne. Disse informasjonskapslene inneholder ingen personopplysninger fra fremtidige brukere av TheCasualLounge.

3.i. Bruk av Google Analytics

TheCasualLounge gjennomfører analyser av hvordan medlemmene bruker tjenesten. I denne forbindelse oppretter vi anonymiserte brukerprofiler for å forbedre tjenesten vi tilbyr. Til dette bruker vi Google Analytics, en analysetjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA («Google»).

Informasjonen som genereres av en informasjonskapsel om din bruk av dette nettstedet overføres til en av Googles servere i USA og lagres der. Google bruker denne informasjonen til å analysere din bruk av nettstedet, utvikle rapporter om nettstedsaktiviteten til nettstedsleverandøren, samt for å tilby andre tjenester i forbindelse med bruken av nettstedet og Internett. Rapportene fra Google inneholder blant annet demografiske indikatorer og interesser som er innhentet av nettstedsleverandører på grunnlag av din interaksjon med annonser eller besøk på nettsteder. Google overfører dessuten denne informasjonen til tredjeparter forutsatt at dette er pålagt iht. lov eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på oppdrag av Google. Google kobler aldri IP-adressen din til andre opplysninger som Google har samlet inn. Du kan hindre at informasjonskapsler installeres på maskinen ved å foreta de nødvendige innstillingene i nettleserens program. Vi påpeker imidlertid at du i så fall ikke vil være i stand til å bruke alle funksjonene på disse nettstedene.

Du har dessuten rett til å motsette deg at Google innhenter opplysninger om og analyserer din bruk av tjenesten vår. Til dette kan du bruke et tilleggsprogram for nettlesere til deaktivering av Google Universal Analytics. Mer informasjon om personvern finner du under Googles vilkår og personvern.

3.j. Bruk av interessebasert reklame

TheCasualLounge viser deg annonser på grunnlag av dine interesser. Den informasjonen som er relevant for deg fremkommer på grunnlag av pseudonymiserte og anonyme opplysninger som samles inn når du klikker på annonser eller går inn på annonsepartnerens nettsted. TheCasualLounge bruker Google DoubleClick til dette.

Google DoubleClick er en tjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA («Google»). Med denne teknologien får brukere, som allerede har besøkt nettstedet TheCasualLounge og har vist interesse for tilbudet, målrettede annonser på nettstedene i Googles partnernettverk. Annonsene kan vises gjennom bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker å få interessebasert reklame via Google kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler fra Google til dette formålet ved å konfigurere  deaktiveringsinnstillingene eller installere et tilleggsprogram for nettlesere. Mer informasjon om personvern finner du under Googles vilkår og personvern.

3.k. Google +1

TheCasualLounge bruker «+1»-knappen til det sosiale nettverket Google Plus, som drives av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA («Google»). Knappen gjenkjennes på tegnet «+1» på en hvit eller farget bakgrunn.

Når brukeren klikker på «+1»-knappen oppretter brukerens nettleser en direkte forbindelse med Googles servere. Innholdet i «+1»-knappen overføres direkte fra Google til brukerens nettleser og integreres deretter på nettstedet. TheCasualLounge har derfor ingen innflytelse på mengden av opplysninger som Google samler inn via knappen.

Formålet med og omfanget av innsamlingen av opplysningene og Googles videre behandling og bruk av disse, samt brukernes rettigheter og innstillingsmuligheter i forbindelse med personvern finnes i Googles personvernerklæring for «+1»-knappen.

https://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html

Hvis brukeren er Google Plus-medlem og ønsker å hindre at opplysningene lagres, må han eller hun logge ut av Google Plus før de går inn på TheCasualLounge.

3.l. Google AdSense

TheCasualLounge bruker Google AdSense, en tjeneste for integrering av annonser fra Google Inc. («Google»). Til integrasjon av annonser bruker Google AdSense informasjonskapsler, som er tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin og gjør det mulig å analysere bruken av nettstedet. I tillegg bruker Google AdSense såkalte «web beacons», dvs. usynlige sporingsbilder. Med hjelp av slike usynlige sporingsbilder er det mulig å analysere besøkstrafikken på nettsteder. Ved bruk av informasjonskapsler og usynlige sporingsbilder genereres det informasjon om bruken av nettstedet TheCasualLounge. Disse opplysningene er personopplysninger fordi IP-adressen lagres i tillegg. Google samler inn disse personopplysningene og videreformidler dem om nødvendig til sine annonsepartnere. Opplysningene samles inn, lagres og overføres i markedsføringsøyemed. Hvis brukeren ikke ønsker at hans eller hennes personopplysninger skal samles inn kan vedkommende hindre installasjon av informasjonskapsler eller usynlige sporingsbilder ved å foreta de nødvendige innstillingene i nettleserens program. Dette kan føre til at ingen av funksjonene på nettstedet TheCasualLounge fungerer som de skal.

3.m. Facebook-pixel

TheCasualLounge bruker remarketingtagger (s.k. «Facebook-pixel») som installeres av det sosiale nettverket Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA («Facebook»). Når du besøker nettstedet vårt opprettes det en forbindelse mellom nettleseren din og en Facebook-server via remarketingtaggen. Facebook får dermed informasjon om at du har besøkt nettstedet vårt via din IP-adresse. Facebook bruker denne informasjonen til å gi oss statistiske og anonyme opplysninger om den generelle bruken av nettstedet vårt, samt effekten av Facebook-annonsene våre. Hvis du er Facebook-medlem og har gitt Facebook tilgang via personverninnstillingene, vil Facebook bruke opplysningene i forbindelse med ditt besøk hos oss, knytte dem til din medlemskonto og bruke dem til målrettet visning av Facebook-annonser. Mer informasjon om dette finner du i Facebooks personvernerklæring. Du kan når som helst se og endre personverninnstillingene i din Facebook-profil.

3.n. Kontroll av personopplysninger

Vi analyserer aktiviteten på plattformen med ulike automatiserte overvåkingsverktøy samt gjennom vår kundetjeneste, og kontrollerer profilopplysningene og deres stamdata mht. plausibilitet for å beskytte dem mot personer som vil misbruke tjenesten vår. På denne måten kan vi identifisere bestemte tegnstrenger eller innlogginger fra medlemmer som kommer fra et dataprogram og ikke en virkelig person. Informasjonen bruker vi til å sperre disse profilene.

Hvis det skulle oppstå mistanke om misbruk av TheCasualLounge-tjenesten under en kontroll, henvises det til de rettslige følgene for medlemskapet i de generelle forretningsvilkårene. Ved mistenkelige meldinger kan TheCasualLounge dessuten hindre mottak og forsendelse av innkommende og utgående meldinger, hvis det, på bakgrunn av kontrollen, er stor sannsynlighet for at den aktuelle meldingen er ulovlig og/eller i strid med de generelle forretningsbetingelsene. Det gis ikke informasjon om meldinger som er avvist eller ikke sendt.

 

4.  Samtykke og angrerett

Hvis vi bruker opplysninger til et formål som krever ditt samtykke iht. lov, vil vi alltid be om og protokollere ditt uttrykkelige samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt og/eller motsette deg at personopplysningene dine brukes i framtiden. Hvis du vil trekke tilbake samtykket eller gjøre innvendinger er det nok å sende oss en kort melding om dette. Du kan bruke følgende kontaktinformasjon i denne anledning:

iMedia888 GmbH, Max-Planck-Strasse 4, 85609 Aschheim, Tyskland

eller send en e-post til: [email protected]

 

5.  Din rett til å bli informert om, korrigere og slette personopplysninger

Du har til enhver tid rett til å få informasjon om personopplysningene vi har lagret om deg og innstillingene på brukerkontoen din, samt å få disse rettet eller slettet.

Vi vil i denne anledning også gjøre deg oppmerksom på at retten til å slette opplysninger kan være begrenset av en lovpålagt oppbevaringsplikt som vi må overholde. Dessuten kan domstoler, strafferettslige myndigheter eller andre myndigheter forlange å få utlevert opplysninger eller informasjon iht. lov.

Ved forespørsler om informasjon, rettelser eller sletting kan du skrive til oss på adressen nedenfor. Husk å oppgi navn, e-postadresse og/eller brukernavn.

iMedia888 GmbH, Max-Planck-Strasse 4, 85609 Aschheim, Tyskland

Du kan også sende en e-post til: [email protected]

 

6. Kontaktinformasjon til personvernombudet

PROLIANCE GmbH

www.datenschutzexperte.de

Leopoldstr. 21

80802 München

[email protected]

Når du kontakter personvernombudet, vennligst oppgi selskapet som forespørselen din gjelder. Vennligst avstå fra å sende sensitiv informasjon som B. for å legge ved en kopi av ID-en din.

 

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at du selv kan se, endre og slette mange av opplysningene dine enkelt og lett på brukerkontoen din.